Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نورنیوز، با گذشت چند روز از انفجار و آتش‌سوزی گسترده در ناو آمریکایی «یو اس اس بونهام ریچارد» در بندر «سن‌دیگو» کالیفرنیا، ابعاد اصلی و دلیل این حادثه همچنان در هاله‌ای از ابهام است و مقامات ایالات متحده با پنهان‌کاری حاضر به تشریح حقیقت ماجرا نیستند.

اگرچه رسانه‌های آمریکایی با ارایه برخی آمار و ارقام مجروحین و استفاده از تکنیک جابجایی اخبار با تکیه بر متن‌های خبری بسیار کوتاه که متضمن حقایق اصلی نیستند سعی در ارایه تصویری از شفافیت رسانه‌ای در آمریکا در مورد این حادثه دارند اما واقعیت این است که تاکنون هیچ اطلاعات شفاف و متقنی از دلایل و عوامل اصلی انفجار و حدود واقعی خسارات مادی و جانی این رخداد ارایه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنهان‌کاری، عدم شفافیت و بسنده کردن به ارایه اطلاعات آشکار که امکان پنهان سازی ندارد شیوه مرسوم اطلاع رسانی آمریکا در رابطه با موضوعات حساس به ویژه درباره اتفاقات نظامی ـ امنیتی است.

از آن جمله می‌توان به مواردی چون تلفات ناشی از شلیک موشک‌های ایرانی به پایگاه نظامی آمریکایی عین‌الاسد در عراق و سقوط هواپیمای جاسوسی آمریکا در ولایت غزنی افغانستان اشاره کرد.

تکنیک «بازی پوچ» به معنای پنهان کردن حقیقت یک واقعه پشت اطلاعات آشکار و سوخته با روش اطلاع‌رسانی قطره‌چکانی که معمولا از سوی آمریکایی‌ها در مورد رخدادهای حساس استفاده می شود، عملا چیستی، چرایی و چگونگی اصل واقعه را مشمول مرور زمان کرده و حواس افکار عمومی را از ماهیت رخداد منحرف می‌کند.

در رخدادهای مهم یک سال گذشته که ذکر آن رفت نیز همچون انفجار در ناو بونهام ریچارد، کاخ سفید و رسانه‌های آمریکایی تنها به ارایه اطلاعاتی ناقص، کلی و غیر قابل کتمان و تولید گزارشهای انبوه بر اساس همین اطلاعات بسنده کردند و در انتها کسی از حقیقت اصلی ماجرا مطلع نشد.

به طور مثال هنوز معلوم نیست تعداد دقیق کشته‌شدگان در عین‌الاسد و میزان خسارات وارده چقدر بوده و یا افرادی که در هواپیمای جاسوسی آمریکا در افغانستان حضور داشتند دقیقا کدام یک از مدیران آژانس اطلاعات مرکزی ایالات متحده بودند.

در ماجرای انفجار ناو نیز هنوز سوالات زیادی از جمله چرایی خاموش نشدن آتش پس از چهار روز، عامل یا عوامل احتمالی وقوع این حادثه، آمار دقیق تلفات و خسارات و... در ذهن افکار عمومی داخل و خارج آمریکا وجود دارد که به هیچ‌یک از آنها پاسخی داده نشده است.

سئوال مهمی که در این خصوص مطرح است این است که آیا این شیوه پنهان‌سازی واقعیت‌های رخداد به انفجار و آتش‌سوزی غیر قابل مهار و شبهات زیادی که پیرامون این موضوع وجود دارد مربوط است؟ آیا ارتباطی میان اعلام نکردن آمار دقیق کشته‌های ناو و اسامی آنها با اعلام ناگهانی کشته شدن یک سرباز آمریکایی در رخدادی غیرجنگی در قندهار افغانستان که می‌تواند ادامه نیز داشته باشد وجود دارد؟

چرا پس از آن که «سی‎ان‌ان» در روز اول رخداد از انتشار دود سمی حاصل از آتش‌سوزی در ناو خبر داد به یک‌باره این خبر سانسور شد و در هیچ‌یک از بخش‌های خبری دیگر تکرار نشد؟

این مجموعه سوالات و گمانه‌ها مواردی است که کاخ سفید و پنتاگون سعی می‌کنند با استفاده از تکنیک «بازی پوچ»، هم‌چون گذشته از پاسخ به آن طفره بروند.

23311

کد خبر 1410762

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟

در دنیای امروز همه‌ چیز به سمت هوشمند شدن پیش می‌رود. روندی که تکنولوژی اصلی‌ترین نقش را در آن بازی می‌کند.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است. اتاق‌های بازی یادگیری، بازی‌های کمک آموزشی و فناوری واقعیت مجازی و ابزارهای آن (عینک) ابزارهایی هستند که ما برخی از مدارس را برای آموزش به آن ها مجهز کرده‌ایم.

بهرامی گفت: در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه به سخت افزار و محتوای آن مجهز هستند. دانش‌آموزان برای تقویت یادگیری خود از آن ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این که VR به مدارس پر جمعیت ارائه شده است؛ اظهار کرد: ما به گونه‌ایی برنامه ریزی کرده‌ایم تا در فواصل مختلف چند مدرسه  بتوانند از این فناوری استفاده کنند.

این در حالی است که فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در مدارس ما از روش‌های مختلف چند رسانه‌ای همچون ویدئو پروژکتور، فیلم، صوت و آزمایشگاه‌ استفاده می‌شود؛ اما از واقعیت مجازی و افزوده در مدارس ایران استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • دانشجوی آمریکایی سارق در فرودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • دانشجوی آمریکایی سارق در رودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • درخواست آمریکا از قطر برای اخراج سران حماس
  • انفجار در پایگاه آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • انفجار در پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • آمریکا در پشت نقاب حقوق بشر پنهان شده است
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟